Лечение на сърдечни заболявания | Кардиолог Бургас

Специалист кардиолог извършва профилактични прегледи и лечение на сърдечни заболявания в град Бургас.

Infocall.bg
За нас

Лечение на на сърдечни заболявания

Специалист кардиолог в Бургас извършва консултативни прегледи и лечение на сърдечни заболявания. Част от изследванията, които могат да Ви бъдат направени от Кардиолог Бургас са:

  • Електрокрадигoрама
  • Ехокардиография
  • Холтер ЕКГ
  • Съдов доплер

Електрокрадиграма (ЕКГ) - диагностицира, записва и измерва активността на сърцето. Тълкуването на данните показани от направеното изследване, позволяват правилна и точна диагностика на сърдечни заболявания.

Ехокардиографията е изследване в основата на модерната кардиодиагностика, даващо точна информация. Чрез ултразвукови вълни, изпратени към сърцето и големите кръвоносни съдове се изобразяват на екран: белодробната артерия, аортата, камерните кухини и ултразвукови отражения.

Холтер ЕКГ ни информира при изясняване на проблеми с гръдна болка и пристъпи на прилошаване.

Съводия доплер дава представа за пулсациите на артерийте и вените, чрез графично изображение. Дава информация за степента на запушване на съдовете и риска от остра исхемия на мозъка или крайниците.

В кабинета ще бъдете посрещнати с внимание, ще получите не само професионална помощ, но и съчувствие, човешко отношение и разбиране.

Лечение на на сърдечни заболявания - Кардиолог Бургас
Ключови думи: контролни прегледи кардиолог Бургас, профилактични прегледи кардиология Бургас, диагностика кардиологични проблеми Бургас, лечение сърдечни заболявания Бургас, кардиологичен кабинет Бургас
Етикети: Добър кардиолог, Кардиологичен кабинет
Тази страница е посетена 4990 пъти.
Общо посещение на профила: 5804.
Телефонен номер е поискан 270 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top