Кавитация в Добрич - Доктор Вяра Ангелова

Доктор Вяра Ангелова извършва кавитация в град Добрич.

Доктор Вяра Ангелова - Infocall.bg
Доктор Вяра Ангелова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Кавитация в Добрич

Доктор Вяра Ангелова извършва кавитация в град Добрич.

Как работи кавитацията?

Доктор Вяра Ангелова прилага метода кавитация в Добрич, в своя кабинет по естетична дерматология, от 2011 година. Процедурата започва с почистване на зоната. След това доктор Ангелова ще приложи специален накрайник към кожата. Накрайникът произвежда ниски нива на ултразвукови вълни, които предизвикват изключително интензивни импулси. Тези постоянни импулси на трептение предизвикват образуването на микро кухини. С постепенното увеличаване на броя на тези миниатюрни мехурчета в тъканта, те започват да образуват шокови вълни предизвикващи разграждането на мастните клетки. Този особен физичен процес се нарича кавитация. Образуваната течност лесно се отделя от тялото по естествен път.

Къде се прилага кавитацията?

Кавитацията има отлични ефекти при премахването на мастни натрупвания в определени зони на тялото (бричове, паласки), премахване на целулит.

За кого е подходящ методът на кавитация?

Кавитацията е физичен феномен и не използва химични агенти. Принципът на действие е чисто механичен и на практика е безопасен. Въпреки това, в зависимост от необходимата зона и вашето общо състояние доктор Ангелова може да препоръча комбинация или замяната с друг метод. Кавитацията не се препоръчва за хора със заболявания на сърдечно - съдовата система, с пейсмейкър, бременни или кърмачки.

Болезнена ли е кавитацията?

Не, кавитацията е напълно безболезнен процес. Възможно е да се появи зачервяване на третираната зона, но е крайно необичайно това да е придружено с усещане за болка. Излъчваната топлина от накрайника на уреда по време на процедурата е напълно в рамките на поносимото.

Безопасно ли е?

Напълно. Процедурата е неинвазивна и се прилага без анестезия. Не оставя белези и след процедурата няма някакво остатъчно, неприятно усещане.

Какво трябва да правя след процедурата?

По принцип няма нужда да спазвате някакъв особен режим. Доколкото обаче в резултат на процеса ще бъде освободена течност е препоръчително да пиете поне литър и половина вода на ден, за да облекчите отделителната система на организма си. Между временно, за по-добри резултати, спазвайте умерена диета и се движете редовно между сесиите.

Автор:

Кавитация в Добрич - Доктор Вяра Ангелова
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Доктор Вяра Ангелова
Ключови думи за услугата: кавитация Добрич
Тази страница е посетена 524 пъти.
Общо посещение на профила: 14003.
Телефонен номер е поискан 65 пъти.