ДСХ Ивайловград

ДСХ Ивайловград предлага ежедневни грижи, 24 часово обслужване и медицинско наблюдение на стари хора.

ДСХ Ивайловград - Infocall.bg
ДСХ Ивайловград - Infocall.bg
град Ивайловград
ДСХ Ивайловград - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Организация на свободното време за стари хора

ДСХ Ивайловград е дом за стари хора в област Хасково. Дом за стари хора Ивайловград разполага с персонал с опитни и съвестно служители, които полагат всички необходими грижи, за да накарат живеещите в дома да се чувстват добре.

Дом за стари хора Ивайловград осигурява и посещения на лекар на място, който преглежда и осигурява необходимото медицинско наблюдение на възрастните хора.

В ДСХ Ивайловград се изготвя индивидуален план за работа, след оценка на нуждите на всеки потребител и формулиране на целите, които трябва да бъдат постигнати.

Сред най-важните приоритети на ДСХ Ивайловград са удобство, сигурност и лично удоволствие.

Организация на свободното време за стари хора - ДСХ Ивайловград
Организация на свободното време за стари хора - ДСХ Ивайловград - изображение 1Организация на свободното време за стари хора - ДСХ Ивайловград - изображение 2Организация на свободното време за стари хора - ДСХ Ивайловград - изображение 3Организация на свободното време за стари хора - ДСХ Ивайловград - изображение 4
Ключови думи: дом за стари хора Ивайловград, грижи за възрастни хора Ивайловград, ежедневни грижи стари хора Ивайловград, 24 часово обслужване стари хора Ивайловград, медицинско наблюдение стари хора Ивайловград, организация свободното време стари хора Ивайловград
Етикети: Грижа за стари хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 5975 пъти.
Общо посещение на профила: 8759.
Телефонен номер е поискан 37 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка