Индивидуални грижи - Дом за стари хора Крумовград

В Дом за стари хора Крумовград се извършват индивидуални грижи за възрастни хора: хранене, обличане, подстригване и други.

Дом за стари хора Крумовград - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Индивидуални грижи

В Дом за стари хора Крумовград се извършва настаняване на възрастни лица и извършване на индивидуални грижи за всяко едно от тях. При самото настаняване на възрастното лице се представя пълно описание на предлаганите услуги, както и самите условия за тяхното ползване.

За да се удовлетворят напълно индивидуалните изисквания на настанените, в дома се извършва оценка на потребностите на лицата през определен период. На основата на оценката се изготвя индивидуален план.

Индивидуални грижи се полагат за лица, които са трудно подвижни, лежащо болни или по някакъв друг начин възпрепятствани от извършване на ежедневни дейности. Осигурява се помощ при:

  • хранене;
  • обличане;
  • придружаване до санитарен възел;
  • смяна на памперси;
  • подстригване и бръснене;
  • вземане на предписани от медицинско лице лекарства.

Гореизброените индивидуални грижи са само част от предлаганите. Естествено, всяко едно лице може да има специфични грижи, отличаващи се от посочените. Поради тази причина оценката относно потребностите е много важна и се извършва с висок професионализъм.

Индивидуални грижи - Дом за стари хора Крумовград
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Дом за стари хора Крумовград
Ключови думи за услугата: индивидуални грижи възрастни хора Крумовград, хранене възрастни хора Крумовград, обличане възрастни хора Крумовград, подстригване възрастни хора Крумовград
Тази страница е посетена 596 пъти.
Общо посещение на профила: 14255.
Телефонен номер е поискан 132 пъти.