Медицински грижи за възрастни хора - Дом за стари хора Крумовград

В Дом за стари хора Крумовград се извършва настаняване на възрастни лица и извършване на денонощни и почасови медицински грижи за всяко едно от тях.

Дом за стари хора Крумовград - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицински грижи за възрастни хора

В Дом за стари хора в град Крумовград се извършва настаняване на възрастни лица и извършване на денонощни и почасови медицински грижи за всяко едно от тях. Повечето от настанените лица в дома имат нужда от оказване на медицински грижи и приемането на предписани лекарства.

Персоналът на дома извършва медицинско наблюдение и следва предписаните от медицинско лице процедури и терапии за възстановяване на настанения. Лицата, които се нуждаят от подобен вид грижи, обикновено са или трудно подвижни, или страдат от различни хронични и други заболявания.

Основната идея на дома е да се предлагат медицински грижи в колкото се може по-уютна домашна обстановка. Медицинските грижи се извършват в социална обстановка, целяща приобщаване на настанения към хората и по този начин създаването на комфорт в самия него.

На денонощно разположение са: медицинско лице, рехабилитатор, лице, което отговаря за хигиената на настанения и други немедицински лица.

Извършва се и комуникация със семейството или други роднини на настанения, когато се желае получаване на обратна връзка.

Медицински грижи за възрастни хора - Дом за стари хора Крумовград
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Дом за стари хора Крумовград
Ключови думи за услугата: медицински грижи възрастни хора Крумовград
Тази страница е посетена 570 пъти.
Общо посещение на профила: 14747.
Телефонен номер е поискан 137 пъти.