Медицински грижи за стари хора в Радомир - Дом за стари хора Св. Иван Рилски

Дом за стари хора Св. Иван Рилски град Радомир извършва денонощни медицински грижи.

Дом за стари хора Св. Иван Рилски - Infocall.bg
Дом за стари хора Св. Иван Рилски - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицински грижи за стари хора в Радомир

Дом за стари хора Св. Иван Рилски град Радомир извършва денонощни медицински грижи. След приема на дадено лице се изготвя в кратък срок програма, която трябва да се следва. Изготвената програма включва извършване на различни медицински грижи, които са предварително определени от лекар.

Медицинските грижи се извършват от лица със съответното медицинско образование. Някои грижи се предоставят от екип медицински лица. Предоставянето на грижи включва и вземането на предписани медикаменти.

Веднъж седмично се правят изследвания, с цел да се установи здравното състояние на настанените и при необходимост се извършва коригиране на предвиденото лечение и рехабилитация. Когато има нужда изследвания могат да се правят и няколко пъти седмично. За всеки възрастен се води история на неговото заболяване, ако има такова.

Освен медицински грижи, се извършват и хигиенни такива. Осигурява се подкрепа при извършване на обикновени хигиенни нужди.

Предоставяните медицински и хигиенни грижи целят да осигурят на възрастните лица спокойствие и уют в близка до домашната обстановка.

Медицински грижи за стари хора в Радомир - Дом за стари хора Св. Иван Рилски
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дом за стари хора Св. Иван Рилски
Ключови думи за услугата: медицински грижи стари хора Радомир
Тази страница е посетена 966 пъти.
Общо посещение на профила: 24990.
Телефонен номер е поискан 1221 пъти.