Дом за стари хора Угърчин

Дом за стари хора Угърчин предлага медицински грижи и обгрижване за възрастни и болни хора. Старческият дом се намира в град Угърчин.

Рейтинг 2
Угърчин - Infocall.bg
Угърчин - Infocall.bg
Угърчин - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Дом за стари хора в Угърчин

Дом за стари хора Угърчин е предназначен за постоянно или временно настаняване на стари хора, които не могат да бъдат обслужвани в собствените си домове или дневните центрове.

В Дом за стари хора Угърчин се извършват се медицински грижи и различни социални услуги за възрастни хора, които подпомагат за справяне с дейностите от ежедневието.

Дом за стари хора Угърчин извършва специализирана и качествена здравна грижа на пациентите с инвалидизиращи и хронични заболявания. За болните се грижат лекари и психолози, медицински сестри, рехабилитатори, трудотерапевти и социални работници.

Целта на Домът за стари хора е да полага грижи, с цел, помагане на хората в затруднения от здравословен характер и допринасяне за подобряване на техния психологически, социален и здравен статус.

Автор:

Дом за стари хора в Угърчин - Угърчин
Дом за стари хора в Угърчин - Угърчин - изображение 1Дом за стари хора в Угърчин - Угърчин - изображение 2Дом за стари хора в Угърчин - Угърчин - изображение 3Дом за стари хора в Угърчин - Угърчин - изображение 4
Ключови думи: дом стари хора Угърчин, старчески дом Угърчин, обгрижване възрастни хора Угърчин, медицински грижи стари хора Угърчин, грижи болни хора Угърчин
Етикети: Грижа за болни хора, Грижа за стари хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 6902 пъти.
Общо посещение на профила: 10534.
Телефонен номер е поискан 154 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка