Дом за възрастни хора с деменция Приста

Дом за възрастни хора с деменция Приста осигурява медицинско наблюдение и 24-часови индивидуални грижи на настанените в институцията в град Русе.

Дом за възрастни хора с деменция Приста - Infocall.bg
Дом за възрастни хора с деменция Приста - Infocall.bg
Дом за възрастни хора с деменция Приста - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Организация на свободното време в град Русе

Дом за възрастни с деменция Приста е разположен в град Русе. Специализираната институция реализира дейност в сферата на предоставянето на краткосрочни и дългосрочни социални услуги на домуващите.

За настанените се осигурява:

  • медицинско обслужване и здравни грижи;
  • индивидуални грижи на база персонален план за работа;
  • денонощно наблюдение и задоволяване на социални и здравни потребности.

Персоналът на дома за възрастни с деменция се състои от няколко социални работника, кинезитерапевт и трудотерапевт, медицински лица и фелдшер. Осигуряват се и консултации с психолог. Дейността на специализираната институция е насочена към осигуряване на максимално добри условия за живот на настанените.

Капацитетът на ДВД Приста е 120 места. На разположение на домуващите са 5 жилищни сгради, напълно обзаведени според изискванията за институции от подобен вид. В сградите е извършено своеобразно деление на мъжки и женски отделения. Осигурени са бани и тоалетни.

Домът разполага с кухненски блок и трапезария и административна сграда. За отоплението през студените месеци работи локално парно, а допълнително са осигурени радиатори на ток.

Приемът в ДВД Приста се извършва съгласно установения ред и условия за ползване на социалната услуга. За да получите пълната информация за него, може да изпратите запитване или да позвъните на посочения телефон за контакт.

Автор:

Организация на свободното време в град Русе - Дом за възрастни хора с деменция Приста
Организация на свободното време в град Русе - Дом за възрастни хора с деменция Приста - изображение 1Организация на свободното време в град Русе - Дом за възрастни хора с деменция Приста - изображение 2Организация на свободното време в град Русе - Дом за възрастни хора с деменция Приста - изображение 3Организация на свободното време в град Русе - Дом за възрастни хора с деменция Приста - изображение 4
Ключови думи: дом за възрастни хора деменция Русе, медицинско наблюдение възрастни хора деменция Русе, индивидуални грижи възрастни хора деменция Русе, 24 часови грижи и наблюдение възрастни хора деменция Русе, организация свободното време възрастни хора деменция Русе
Етикети: Грижа за стари хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 16160 пъти.
Общо посещение на профила: 23444.
Телефонен номер е поискан 546 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка