24-часови грижи в Горна махала-Калояново - Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян

ДВХД Св. Козма и Дамян извършва 24-часови грижи за възрастни хора с деменция в село Горна махала, община Калояново.

Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян - Infocall.bg
Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
24-часови грижи в Горна махала-Калояново

ДВХД Св. Козма и Дамян извършва 24-часови грижи за възрастни хора с деменция в село Горна махала, община Калояново. Поради обстоятелството, че лицата с деменция имат нужда от постоянно наблюдение и грижи, се извършва и денонощно обслужване от дежурен персонал.

Стриктно се следва определената рехабилитационна програма, която има за цел подобряване общото физическо състояние на домуващите, а от тук и превенция на редица заболявания. 24-часовите грижи включват следване на установения прием на предписани медикаменти.

Извършва се засилена комуникация не само между домуващите, но и с техните близки. На разположение са спални помещения, стая за социални контакти и трапезария. Предоставя се подкрепа при ползването на различни административни услуги.

Въз основа на социалната оценка на потребностите на всяко едно лице, се предоставят и съответните услуги за пълноценното задоволяване на всяка една нужда.

24-часови грижи в Горна махала-Калояново - Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян
Ключови думи за услугата: 24 часови грижи възрастни Горна махала Калояново, наблюдение възрастни Горна махала Калояново, денонощно обслужване възрастни Горна махала Калояново
Тази страница е посетена 619 пъти.
Общо посещение на профила: 16486.
Телефонен номер е поискан 582 пъти.