Медицинско наблюдение в Горна махала-Калояново - Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян

ДВХД Св. Козма и Дамян извършва медицинско наблюдение на възрастни хора с деменция в село Горна махала, община Калояново.

Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян - Infocall.bg
Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицинско наблюдение в Горна махала-Калояново

ДВХД Св. Козма и Дамян извършва медицинско наблюдение на възрастни хора с деменция в село Горна махала, община Калояново. По всяко време на денонощието на разположение са медицински специалисти със съответната квалификация.

За всяко едно лице, настанено в специализираната институция, се изготвя индивидуален план за предоставяне на здравни грижи. С него се цели овладяването на текущи заболявания и превенция на такива по време на престоя в Дома.

На всеки един настанен се осигурява помощ при снабдяване с предписаните от медицинско лице лекарства и съответно техния прием.

Полагат се грижи, свързани със здравето на домуващите. Периодично се правят прегледи, стриктно се следи здравословното състояние на всяко лице и се задоволяват всички потребности, касаещи неговото здравословното състояние.

Медицинско наблюдение в Горна махала-Калояново - Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дом за възрастни хора с деменция Св Козма и Дамян
Ключови думи за услугата: медицинско наблюдение възрастни хора Горна махала Калояново, възрастни хора деменция Горна махала Калояново, здравни грижи възрастни Горна махала Калояново
Тази страница е посетена 1143 пъти.
Общо посещение на профила: 17527.
Телефонен номер е поискан 624 пъти.