Настаняване в старчески дом в община Смолян - ДСХ с отделение за лежащо болни Фатово

Домът за стари хора в село Фатово, област Смолян, извършва настаняване на възрастни лица и предоставяне на денонощни медицински и социални услуги.

ДСХ с отделение за лежащо болни Фатово - Infocall.bg
ДСХ с отделение за лежащо болни Фатово - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Настаняване в старчески дом в община Смолян

Домът за стари хора в село Фатово, област Смолян, извършва настаняване на възрастни лица и предоставяне на денонощни медицински и социални услуги.

Настаняването се извършва със съдействието на Дирекция Социално подпомагане град Смолян. Всеки един кандидат трябва да подготви необходимите медицински документи, които трябва да осигурят информация, която се изисква от закона за настаняване на лица в подобен вид институции.

Настаняването в старческия дом може да се извърши в една от 3-те сгради съобразно нуждите на възрастния. Всяка разполага със собствена леглова база и санитарен възел. Осигурява се денонощно медицинско наблюдение.

Възрастните няма нужда да се притесняват, ако имат специфични потребности относно придвижване и спазването на определени диети. Сградите осигуряват всички необходими помощни средства за свободното придвижване на настанените. Хранителен режим може да се спазва напълно спокойно, защото в първата сграда е на разположение кухня.

Настанените имат възможността да завързват социални контакти в специално изградените за тази цел дневни стаи.

Настаняване в старчески дом в община Смолян - ДСХ с отделение за лежащо болни Фатово
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДСХ с отделение за лежащо болни Фатово
Ключови думи за услугата: настаняване старчески дом община Смолян
Тази страница е посетена 2160 пъти.
Общо посещение на профила: 12736.
Телефонен номер е поискан 71 пъти.