Ежедневни грижи в област Варна - Дом за възрастни с физически увреждания Бяла

ДВХФУ Бяла предлага ежедневни грижи за възрастни с физически увреждания в област Варна.

Дом за възрастни с физически увреждания Бяла - Infocall.bg
Дом за възрастни с физически увреждания Бяла - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ежедневни грижи в област Варна

ДВХФУ Бяла предлага ежедневни грижи за възрастни с физически увреждания в област Варна. Осигуряването на постоянна подкрепа на настанените предполага пълен пакет услуги, които да подпомагат нормалното водене на живот и задоволяване на основните човешки потребности.

Осигурени са напълно обзаведени спални помещения. В тях се намира всичко необходимо, за да могат настанените да се чувстват уютно. Създава се обстановка, максимално близка до домашната.

За ползване е обособена стая за социални контакти, разговори и организиране на различни събития. Закуската, обядът и вечерята се състоят в столова. Предлагат се пресни продукти. Менюто се изготвя на база определената за всеки диета и се спазва хранителен режим. Трябва да се обърне внимание на това, че под хранителен режим не се има предвид минимални дажби храна, защото повечето хора така го възприемат. На възрастните се предлагат богата закуска, обяд и вечеря, но самата трапеза се състои от продукти, които са най-подходящи за тяхното здравословно състояние.

Снабдяването с предписаните от медицинско лице медикаменти се осигурява от персонала на защитеното жилище. Установеният прием на лекарствата също се следи. Рехабилитационните процедури също са част от предоставяните ежедневни грижи.

Всяко едно възрастно лице е част от провеждана трудотерапия. Развиват се различни навици и умения, които подпомагат воденето на самостоятелен живот.

Ежедневни грижи в област Варна - Дом за възрастни с физически увреждания Бяла
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дом за възрастни с физически увреждания Бяла
Ключови думи за услугата: ежедневни грижи област Варна
Тази страница е посетена 535 пъти.
Общо посещение на профила: 15388.
Телефонен номер е поискан 192 пъти.