Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Лъки - ДВХУИ Джурково

ДВХУИ Джурково извършва медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Лъки.

ДВХУИ Джурково - Infocall.bg
ДВХУИ Джурково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Лъки

ДВХУИ Джурково извършва медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Лъки. Лицата с интелектуални затруднения не страдат от заболяване, което да е причина за умствената изостаналост.

Медицинското обслужване има за цел превенция на заболявания при домуващите. Здравните грижи са наложителни, защото настанените възрастни нямат навици относно грижата за собственото си здраве. Нарушенията във възприятията допълнително обуславят необходимостта от медицинска грижа.

Лошото обличане, особено през зимния сезон, неспазване на хигиената, недохранването са само част от причините, които обуславят по-лесната поява на заболявания при лицата с умствена изостаналост.

Провеждането на редовни прегледи и водене на здравна история за всяко едно лице са само част от определените от закона инициативи, които трябва да се извършват периодично и ефективно.

Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Лъки - ДВХУИ Джурково
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДВХУИ Джурково
Ключови думи за услугата: медицинско обслужване възрастни хора Джурково Лъки, обслужване възрастни интелектуални затруднения Джурково Лъки
Тази страница е посетена 405 пъти.
Общо посещение на профила: 10838.
Телефонен номер е поискан 40 пъти.