Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Пловдив - ДПЛУИ Свети Врач

ДПЛУИ Свети Врач извършва медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Пловдив.

ДПЛУИ Свети Врач - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Пловдив

ДПЛУИ Свети Врач извършва медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Пловдив. Предоставянето на здравни грижи и наблюдението от дежурен медицински персонал е от голяма важност за здравословното състояние на настанените.

Необходимостта от подобен вид грижи се обуславя от факта, че пълнолетните лица с умствена изостаналост имат интелектуални нарушения, които не позволяват адекватна грижа за себе си и разбиране на основните човешки потребности. Тези обстоятелства крият голяма опасност от развитие на различни заболявания.

Медицинските грижи осигуряват спазване на лекарските предписания, насочени към овладяване или превенция на редица заболявания, характерни за лицата с умствена изостаналост.

В специализираната институция постъпват възрастни с различни здравословни проблеми. Затова за всеки един от тях се изготвя индивидуален план за предоставяне на здравни грижи. На определен период или по преценка на специалист този план търпи промени.

Автор:

Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Пловдив - ДПЛУИ Свети Врач
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от ДПЛУИ Свети Врач
Ключови думи за услугата: медицинско обслужване пълнолетни лица Пловдив, медицинско обслужване умствена изостаналост Пловдив
Тази страница е посетена 428 пъти.
Общо посещение на профила: 15027.
Телефонен номер е поискан 43 пъти.