Ежедневни грижи за възрастни хора в община Севлиево - ДВУИ Батошево

ДВУИ Батошево извършва ежедневни грижи за възрастни хора с умствена изостаналост в община Севлиево.

ДВУИ Батошево - Infocall.bg
ДВУИ Батошево - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ежедневни грижи за възрастни хора в община Севлиево

ДВУИ Батошево извършва ежедневни грижи за възрастни хора с умствена изостаналост в община Севлиево. Полаганите грижи имат за цел да осигурят нормален и достоен живот на настанените лица чрез задоволяване на всички техни потребности. По-лесната интеграция в обществото също е една от целите на услугата.

Дежурният медицински и немедицински персонал поема денонощната грижа за възрастните. Подобен вид услуга е наложителна поради факта, че лицата с умствена изостаналост срещат трудности при извършване на обикновените за човек дейности, включително усвояване на хигиенните и битови навици.

Ежедневните грижи осигуряват не само доброто здравословно състояние на възрастните, но и тяхното емоционално такова. Предлаганата услуга има социален и образователен ефект. Лицата с тежка степен на умствена изостаналост срещат потребността от получаване на денонощни грижи, някои от които са наложителни да се осигуряват през целия техен живот.

Ежедневни грижи за възрастни хора в община Севлиево - ДВУИ Батошево
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДВУИ Батошево
Ключови думи за услугата: ежедневни грижи възрастни хора Батошево Севлиево, денонощната грижа възрастни Батошево Севлиево
Тази страница е посетена 749 пъти.
Общо посещение на профила: 4431.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.