Организиране свободно време на възрастни хора в община Севлиево - ДВУИ Батошево

ДВУИ Батошево организира свободно време на възрастни хора с умствена изостаналост в община Севлиево.

ДВУИ Батошево - Infocall.bg
ДВУИ Батошево - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Организиране свободно време на възрастни хора в община Севлиево

ДВУИ Батошево организира свободно време на възрастни хора с умствена изостаналост в община Севлиево. Организирането на свободното време се извършва от екипа на специализираната институция, който включва медицински персонал, психиатър, психолог, социални работници, педагози и трудотерапевт.

Дейността включва осигуряване на възможно най-добрата среда за обучение на основните хигиенни и битови навици, които ще улеснят интегрирането на социалната среда. Но освен това, изборът на подходящи дейности за свободното време на възрастните има и за цел да осигури запазване на вече постигнатия напредък.

Трябва да се има предвид, че в ДВУИ Батошево са приети лица с различна степен на интелектуално затруднение, което определя необходимостта от плануване на различни мероприятия и дейности, насочени към всяко едно лице.

Чрез правилно подбраните образователни и социални дейности и мероприятия се цели повишаване възможността за интегриране на лицата с умствена изостаналост в семейна среда.

Организиране свободно време на възрастни хора в община Севлиево - ДВУИ Батошево
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДВУИ Батошево
Ключови думи за услугата: организиране свободното време възрастни Батошево Севлиево, обучение възрастни умствена изостаналост Батошево Севлиево, психиатър Батошево Севлиево, психолог Батошево Севлиево, трудотерапевт Батошево Севлиево
Тази страница е посетена 412 пъти.
Общо посещение на профила: 4412.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.