Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро

ДПЛУИ Русокастро - медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено.

ДПЛУИ Русокастро - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено

ДПЛУИ Русокастро - медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено. При настаняване за всеки един пълнолетен се създава здравно досие, в което се попълват всички негови потребности и текущото му състояние. По този начин може много бързо и точно да се предостави медицинско обслужване при необходимост.

Полагането на медицински грижи включва помощ при приема на лекарства, предписани от лекуващ лекар, направата на периодични изследвания за установяване на евентуална промяна в здравословното състояние на възрастните.

Стриктно се следва предписаната от лекуващ специалист лечебна програма, която може да включва прием на медикаменти и рехабилитация.

Към медицинското обслужване може да се отнесе и рехабилитацията. Възстановителните процедури за всеки един възрастен са различни. На определен период от време се извършва промяна в дневния план, за да може да има по-голям цялостен ефект от самата рехабилитация. Това се извършва с изричното съгласие на лекар.

 

Автор:

Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро
Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро - изображение 1Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро - изображение 2Медицинско обслужване на пълнолетни лица с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро - изображение 3
Още дейности предлагани от ДПЛУИ Русокастро
Ключови думи за услугата: медицинско обслужване пълнолетни лица с умствена изостаналост Русокастро Камено
Тази страница е посетена 1337 пъти.
Общо посещение на профила: 18492.
Телефонен номер е поискан 187 пъти.