Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДВУИ Русокастро

ДВУИ Русокастро, община Камено, предоставя медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост.

ДВУИ Русокастро - Infocall.bg
ДВУИ Русокастро - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено

ДВУИ Русокастро, община Камено, предоставя медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост. При настаняване за всеки един възрастен се създава здравно досие, в което се попълват всички негови потребности и текущото му състояние. По този начин може много бързо и точно да се предостави медицинско обслужване при необходимост.

Полагането на медицински грижи включва помощ при приема на лекарства, предписани от лекуващ лекар, направата на периодични изследвания за установяване на евентуална промяна в здравословното състояние на възрастните.

Стриктно се следва предписаната от лекуващ специалист лечебна програма, която може да включва прием на медикаменти и рехабилитация.

Към медицинското обслужване може да се отнесе и рехабилитацията. Възстановителните процедури за всеки един възрастен са различни. На определен период от време се извършва промяна в дневния план, за да може да има по-голям цялостен ефект от самата рехабилитация. Това се извършва с изричното съгласие на лекар.

 

 

Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДВУИ Русокастро
Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДВУИ Русокастро - изображение 1Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДВУИ Русокастро - изображение 2Медицинско обслужване на възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДВУИ Русокастро - изображение 3
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДВУИ Русокастро
Ключови думи за услугата: медицинско обслужване възрастни хора Русокастро Камено
Тази страница е посетена 1028 пъти.
Общо посещение на профила: 15970.
Телефонен номер е поискан 169 пъти.