Отглеждане на елитни прасета във Враца - Месни продукти Враца

Фирма извършва отглеждане на елитни прасета във Враца.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Отглеждане на елитни прасета във Враца

Фирма извършва отглеждане на елитни прасета във Враца. Дружеството разполага с лицензирана свинеферма, която отговаря на всички изисквания, наложени от законодателството на ЕС в тази област.

За животните се полагат пълни грижи още от тяхното раждане до продажбата им. Извършва се периодично следене на тяхното тегло. Предоставя се подходящ фураж, който е различен за подрастващите и големите прасета. Следва се хранителен режим, пряко основан на нуждите на всяка една възрастова група.

В помещенията се поддържа подходяща температура и влажност на въздуха. Извършва се постоянен ветеринарен контрол и грижа за хигиената. Помещенията са с подова настилка, която служи за изолатор при ниски температури и лесно се почиства. За всяко едно прасе е отделена площ за отглеждане, която се изисква от закона.

Проверява се здравословното състояние на всеки един екземпляр, като при риск от изоставане в развитието, се прилагат и специфични грижи, включително храна.

Отглеждане на елитни прасета във Враца - Месни продукти Враца
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Месни продукти Враца
Ключови думи за услугата: отглеждане елитни прасета Враца, отглеждане прасета Враца
Тази страница е посетена 1255 пъти.
Общо посещение на профила: 13027.
Телефонен номер е поискан 102 пъти.