Производство алуминиева дограма в Плевен - Вени Стил 77 ЕООД

Вени Стил 77 ЕООД извършва производство и монтаж на алуминиева дограма на ниски цени в най-кратки срокове в град Плевен.

Вени Стил 77 ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство алуминиева дограма в Плевен

Вени Стил 77 ЕООД извършва производство и монтаж на алуминиева дограма на ниски цени в най-кратки срокове в град Плевен. Фирмата работи във всички населени места в област Плевен. Реализира успешно малки и големи поръчки, като основните параметри на всеки един проект са:

  • вид стъклопакет;
  • размери;
  • брой прозорци;
  • наличие на комарници;
  • обков ( брой дръжки, вид механизъм за отваряне/затваряне и други ).

Вземане на размери за алуминиева дограма

Точните размери се взимат от производителя. В противен случай рискувате дограмата „да хлопа”. Екип на фирмата сваля необходимите размери.

Предварително, Вие може да помислите колко прозореца желаете да има остъклението, с какви механизми да се отварят прозорците, вида на дръжките и всичко друго, за което се сетите.

След уточнение на всеки един детайл по проекта, започва производството. Съобразно натовареността на фирмата ( брой поръчки за изпълнение ), срокът може да варира. Той зависи още от сложността на заявката и обема дейности, които трябва да се извършат.

Монтаж на алуминиева дограма

Монтажът се извършва в предварително определен час. Наложително е сваляне на старите врати и прозорци, за да се монтират новите.

След монтажа е добре прозорците да останат затворени, защото може да се получи изкривяване и в резултат на това да не могат да се затварят добре.

Гаранция:

  • 2 години за дограмата;
  • 3 години за стъклата.

Автор:

Производство алуминиева дограма в Плевен - Вени Стил 77 ЕООД
Още Дейности предлагани от Вени Стил 77 ЕООД
Ключови думи за услугата: производство алуминиева дограма Плевен, монтаж алуминиева дограма Плевен, алуминиева дограма ниски цени Плевен, производство алуминиева дограма кратки срокове Плевен
Тази страница е посетена 488 пъти.
Общо посещение на профила: 21020.
Телефонен номер е поискан 111 пъти.