Логистична транспортна дейност Пловдив - Ес Ди Карго

Фирма Ес Ди Карго - логистична транспортна дейност в Пловдив.

Ес Ди Карго - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Логистична транспортна дейност Пловдив

Фирма Ес Ди Карго - логистична транспортна дейност в Пловдив. Разработване на атрактивни оферти и оптимизация на процеси, доставка и транспорт на стоки и материали при определен краен срок, с минимални разходи и усилия от страна на клиента. Съобразяваме се с индивидуалните изисквания и нужди на потребителите на услугите ни.

Не са една или две фирмите в страната, които изпитват притеснения дали ще могат да отговорят на всички международни изисквания за извършване на транспортна дейност.

ЕС ДИ КАРГО ЕООД не е сред тях, тъй като притежава всички нужни документи и лицензи са извършване на превоз на товари в страната и Европа.

Ние сме сред водещите фирми, които предлагат транспортни услуги Пловдив и можем смело да твърдим, че нашите услуги са на високо професионално ниво.

Фирмата ни има многогодишен опит в пренос на различни товари като: дървен материал и мебели, суровини и машини за леката и преработвателната промишленост, козметика и медикаменти, хранителни продукти, тютюневи изделия, вино, текстилни изделия, извънгабаритни товари, опасни товари и други.

Разполагаме с голям автопарк и всичките ни автомобили са напълно оборудвани за транспорт на товари не само в страната, но и в чужбина.

Ние предлагаме извършване на транспортна дейност на високо професионално ниво, като за целта сме подбрали екип от квалифицирани служители, които са мотивирани да изпълняват задълженията си безпроблемно и в срок.

С нас вашите товари ще бъдат доставени на посочените от вас адреси в точното време и напълно безпроблемно, като по време на целия път, пратките ви ще бъдат проследявани, докато достигнат крайната си цел и бъдат предадени на получателя.

Ние можем да осигурим транспорт и превоз на товари до всяка точка на България и Европа и можем да гарантираме безпроблемно пътуване на поверената ни стока до посочената дестинация.

Транспортната дейност, която предлагаме се извършва според всички изисквания и стандарти, наложени от Европейския съюз, така че вашите пратки безпроблемно ще стигнат до направлението, което сте ни посочили.

Цените, на които предлагаме транспортни услуги Пловдив са съобразени с икономическата обстановка в страната и можем с гордост да заявим, че са едни сред най – приемливите, които ще откриете.


Автор:

Логистична транспортна дейност Пловдив - Ес Ди Карго
Още ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ предлагани от Ес Ди Карго
Ключови думи за услугата: логистична транспортна дейност Пловдив
Тагове: Логистика
Тази страница е посетена 282 пъти.
Общо посещение на профила: 28605.
Телефонен номер е поискан 148 пъти.