Международни групажни превози - Ес Ди Карго

Фирма Ес Ди Карго град Пловдив - международни групажни превози.

Рейтинг 5
Ес Ди Карго - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Международни групажни превози

Фирма Ес Ди Карго град Пловдив - международни групажни превози.

Групажни превози и транспорт на товари е много отговорен процес, което означава, че ние транспортираме малки пратки и стоки от различни изпращачи до различни получатели, като се използва единно транспортно средство за всички пратки. Ако трябва да транспортирате малка пратка, но не сте готови да платите за самостоятелен транспорт, тогава групажен превоз е най-доброто решение за вас. Нашата фирма предлага на своите клиенти много опции за групажни превози на товари от Европа. Избирайки да работите с ЕС ДИ КАРГО ЕООД, вие не плащате „излишно място“ в колата, а само мястото, което заема вашата стока по пода на колата. Това е особено полезно при често транспортиране на малки пратки. Ние можем да ви помогнем да намалите разходите за транспорт и логистика и да увеличите рентабилността на вашия бизнес. ЕС ДИ КАРГО ЕООД може да предложи "доставка от врата до врата", от склад на изпращача до склада на получателя в рамките на възможно най-кратко време. Ние реализираме групажни превози на товари на територията на Западна Европа, Турция, Русия, Сърбия, Македония, Косово, Черна Гора, Швейцария, Норвегия, Украйна, Беларус.

Превоз на товари в България

ЕС ДИ КАРГО ЕООД предлага транспортни услуги на територията на България. За компанията няма значение къде се намирате вие или до къде трябва да се транспортира вашият товар.

Автомобилите на ЕС ДИ КАРГО ЕООД са снабдени с GPS устройства и вашите пратки и товари няма да бъдат изпуснати от поглед по време на целия си път.

Товарите, които ни поверите да транспортираме ще бъдат обработени без никакъв проблем и ще потеглят в точно уговорените часове, за да пристигнат до получателите си навреме.

Превоз на товари за Европа

Фирма ЕС ДИ КАРГО предлага извършването на транспортни услуги за територията на Европа. За извършването на карго за Европа се изисква богат професионален опит, съвременен автомобилен парк, оборудван за работа с различни товари и пратки и екип, който е наясно с отговорността, която носи.

Притежавайки всичко това, ЕС ДИ КАРГО ЕООД може да ви предложи карго до всички европейски държави на високо професионално ниво. Фирмата предлага своите услуги в следните дестинации от България за:

  • Турция;
  • Русия;
  • Сърбия;
  • Македония;
  • Косово;
  • Черна Гора;
  • Швейцария;
  • Норвегия;
  • Украйна;
  • Беларус.

Автор:

Международни групажни превози - Ес Ди Карго
Още ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ предлагани от Ес Ди Карго
Ключови думи за услугата: международни групажни превози
Тагове: Спедиция
Тази страница е посетена 1236 пъти.
Общо посещение на профила: 30051.
Телефонен номер е поискан 154 пъти.