Консултации по евро проекти | ЕТ Устрем – Милена Лазарова

Фирма ЕТ Устрем - Милена Лазарова град Смолян извършва посредничество за наемане на работа в чужбина. Предлага курсове за професионална квалификация и английски език, както и консултации при писане на евро проект.

ЕТ Устрем – Милена Лазарова - Infocall.bg
ЕТ Устрем – Милена Лазарова - Infocall.bg
ЕТ Устрем – Милена Лазарова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Консултации за писане на евро проект в Смолян

ЕТ Устрем - Милена Лазарова се намира в град Смолян и предлага посредничество за наемане на работа, както в България, така и в чужбина.

Фирмата е регистрирана е в Агенция по заетостта като посредник. Свързана е от НАППО ( Национална агенция за професионално образование и обучение ), като предлага професионално обучение и професионална квалификация за голям брой професии.

ЕТ Устрем - Милена Лазарова извършва консултантска дейност при работа по проекти, с които може да се кандидатства за отпускане на финансови средства по оперативните програми на ЕС. Разполага със седалище в град Смолян.

Фирмата предоставя своите услуги в следните направления:

  • посредничество при наемане на работа в страната;
  • посредничество при наемане на работа в чужбина;
  • организиране на курсове за професионална квалификация.

Трудовият посредник ще предложи подкрепа при търсене на подходящата за Вас работа във всички населени места в страната. Осигурява консултантска помощ. В тази насока фирмата поддържа взаимоотношения с бизнеса.

ЕТ Устрем организира езикови курсове по английски, немски и италиански за начинаещи и напреднали.

Ако желаете да се информирате за дейността на трудовия посредник, може да посетите посочения адрес или да позвъните на телефона за контакт.

За повече информация може да посетите фейсбук страницата на ЕТ Устрем - Милена Лазарова.

Автор:

Консултации за писане на евро проект в Смолян - ЕТ Устрем – Милена Лазарова
Консултации за писане на евро проект в Смолян - ЕТ Устрем – Милена Лазарова - изображение 1Консултации за писане на евро проект в Смолян - ЕТ Устрем – Милена Лазарова - изображение 2Консултации за писане на евро проект в Смолян - ЕТ Устрем – Милена Лазарова - изображение 3Консултации за писане на евро проект в Смолян - ЕТ Устрем – Милена Лазарова - изображение 4
Ключови думи: консултации писане евро проект Смолян, посредничество наемане работа Смолян, посредничество наемане работа чужбина Смолян, професионална квалификация Смолян, курсове английски език Смолян, квалификации земеделска дейност изисквана от фонд Земеделие Смолян
Етикети: Езикови курсове, Консултантска фирма, Курсове за преквалификация, Обяви за работа
Тази страница е посетена 2446 пъти.
Общо посещение на профила: 6046.
Телефонен номер е поискан 33 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка