Обувки Пловдив

Фирма в Пловдив извършва производство и търговия с висококачествени дамски обувки с елегантен стил – ботуши, боти, сандали и други изработени от естествени материали.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Обувки в град Пловдив

Фирма в Пловдив извършва производство и търговия с висококачествени дамски обувки с елегантен стил – ботуши, боти, сандали и други изработени от естествени материали.

Компанията разполага със собствена сграда за производство и интернет магазин. Сградата е съобразена с изискванията за безопасни и здравословни условия на труд.

Към момента производството е насочено към вътрешния пазар, като стоки, които предлагаме са ежедневно елегантен стил и са изработени от естествени материали, комбинирани с подходящи за сезона токове и ходила, с подбрано качество от чужди и местни производители.

Фирмата в Пловдив успяваме да задоволяваме изискванията на клиентите за елегантни, здрави и удобни обувки съобразени в модните тенденции и непрекъснато да повишаваме качеството на производството.

Ключови думи: производствена база дамски обувки Пловдив, търговия висококачествени дамски обувки Пловдив, дамски обувки елегантен стил Пловдив
Етикети: Женски обувки
Тази страница е посетена 7346 пъти.
Общо посещение на профила: 16352.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка