Развъждане на пъдпъдъци в Етрополе | Яйца Етрополе

Яйца Етрополе е птицеферма за развъждане на пъдпъдъци и производство на яйца за консумация.

Infocall.bg
Яйца Етрополе - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия с яйца в Етрополе

Яйца Етрополе разполага със собствена ферма за отглеждане на пъдпъдъци и производство на пъдпъдъчи яйца за консумация в прясно състояние.

Яйца Етрополе разполага със собствен център за опаковане на пъдпъдъчи яйца, който е регистриран от НВМС, отговарящ на всички изисквания, определени от Закона за храните и Наредба 5 за хигиена на храните.

Фермата за отглеждане на пъдпъдъци и производство на пъдпъдъчи яйца за консумация отговаря на всички европейски изисквания.

Благодарение на търговската и складовата база, дългогодишни договори за продажба на яйца от пъдпъдъци, Яйца Етрополе се е наложила като надежден и опитен партньор.

Отглежданите от Яйца Етрополе пъдпъдъци се помещават в специални помещения, които отговарят на изискванията и нормите на ДВСК.

Търговия с яйца в Етрополе - Яйца Етрополе
Ключови думи: развъждане пъдпъдъци Етрополе, производство яйца Етрополе, отглеждане пъдпъдъци Етрополе, яйца за консумация Етрополе, яйца пъдпъдъци Етрополе, търговия яйца Етрополе, ферма пъдпъдъци Етрополе, пъдпъдъчи яйца Етрополе
Етикети: Отглеждане на животни, Птицеферма, Яйца
Тази страница е посетена 3496 пъти.
Общо посещение на профила: 7354.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка