Агенция с преводачи с чужд роден език София | Херос БГ

Търсите добра и лоялна агенция за преводи и легализация? Агенция с преводачи с чужд роден език Херос БГ - превод на документи от англичанин, немец, французин, испанец, руснак, грък и италианец на най-ниски цени в центъра на София.

Рейтинг 5
Херос БГ - Infocall.bg
Херос БГ - Infocall.bg
град София-Център
Ул. Г. С. Раковски №193
вх. Б , ет. 4
Моля, попълнете на кирилица!
за агенцията

Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София

Агенция Херос БГ в град София предлага следните услуги за своите клиенти:

  • преводи;
  • легализация;
  • юридически превод;
  • технически превод;
  • превод на английски;
  • апостил;
  • заверка на документи.

Агенция Херос БГ предлага също и превод на техническа литература, юридически превод и превод на медицински текст. Преводи по мейл за цялата страна.

Агенцията притежава лиценз, издаден от Министерство на външните работи на Република България, да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация.

В агенция Херос БГ се извършва превод на всякакъв тип документи на всички езици: английски, немски, френски, испански, полски, чешки, гръцки, арабски, унгарски, румънски, молдавски, украински, турски, словашки, албански, холандски, руски, сръбски, хърватски, словенски, македонски и италиански език, както и на много други езици.

Херос БГ прави заверка с апостил, гарантирайки валидността и признаването на българските документи в чужбина. Документите добиват способността на оригиналните такива издадени във всяка една държава, присъединила се към Хагската конвенция за премахване на изискването за легализация на чуждестранните публични актове.

В агенция за превод и легализация Херос БГ се предлагат консултации във връзка с начина на легализиране на документи, издадени от различни ведомства и институции в България, както и всички процедури по самата легализация.

Преводите се извършват и от преводачи с чужд роден език и също така от един чужд на друг чужд роден език. Херос БГ - преводи на всякакви езици на най-ниските цени на пазара!

Автор:

Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ
Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 1Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 2Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 3Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 4
Ключови думи: агенция с преводачи с чужд роден език София, лоялна агенция за преводи в центъра София, лоялна агенция легализация в центъра София, превод документи София Център, легализация документи София Център, препоръчайте агенция за преводи София Център, препоръчайте агенция за легализация София Център, превод от преводач англичанин София Център, превод от преводач немец София Център, превод от преводач французин София Център, превод от преводач испанец руснак грък италианец София Център, цени преводи София Център, преводаческа агенция София Център, преводи Артедок Лозанова Фидес Преводачи.eu Жарава Резон Prevodachi.eu Адапт София Център, Заклет преводач София
Етикети: Агенция за преводи, Легализация, Превод на документи
Тази страница е посетена 4792 пъти.
Общо посещение на профила: 7884.
Телефонен номер е поискан 26 пъти.
Мнения и коментари

Mnogo dum dovolna

Добави мнение и оценка