Обучение по БЕЛ и История ХГ Дамян Дамянов Сливен

Хуманитарна гимназия Дамян Дамянов се намира в град Сливен и предлага обучение на ученици след 4 и 7 клас по БЕЛ, История, икономика, философия и чужди езици.

ХГ Дамян Дамянов Сливен - Infocall.bg
ХГ Дамян Дамянов Сливен - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обучение по Български език, литература и история Сливен

Хуманитарна Гимназия Дамян Дамянов се намира в град Сливен и предлага обучение по български език, литература, история, философия, география, икономика и чужди езици за ученици след 4 и 7 клас.

Хуманитарна Гимназия Дамян Дамянов се е утвърдила като учебно заведение и предлага много добра подготовка за учниците си, както и възможност за пълноценна реализация. Обучението в специалностите на гимназията е насочено към овладяване на знания и компетентности, съобразени със съвременните тенденции. Хуманитарната гимназия предлага обучение по профилиращи предмети:

  • Български език и литература
  • История и цивилизация
  • Философия, география и икономика

Хуманитарна Гимназия Дамян Дамянов предлага интензивно изучаване по чужд език за своите възпитаници.

Хуманитарна Гимназия Дамян Дамянов град Сливен е открита през 1997 година със името Хуманитарна гимназия Черноризец Храбър, с две паралелки - подготвителен профил по български език и литература, със засилено изучаване на английски език и подготвителен профил История с интензивно изучаване на английски език и общо 43 ученика.

Обучение по Български език, литература и история Сливен - ХГ Дамян Дамянов Сливен
Етикети: Гимназия, Прием след 7 клас
Тази страница е посетена 2073 пъти.
Общо посещение на профила: 4424.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка