Хомеопатични лекарства | Аптека София-Оборище

Аптека София-Оборище разполага с ниски и високи разреждания на хомеопатични лекарства (5,6,9,12,15,30,200CH,1M,10M,50M,CM,MM,LM) за София и цялата страна монопрепарати и специалитети за класическа и клинична хомеопатия.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Хомеопатична аптека в София-Център

Аптека София-Оборище предлага пълна гама от хомеопатични лекарства - готови и екстемпорални хомеопатични препарати, внос от Англия, Германия, Франция на фирмите Helios, Boaron, DHU-Германия, HEEL-Германия. Шуслерови соли номера от 1-12 и допълващи от 13-24; капките на доктор Бах; монопрепарати и комбинации

В хомеопатичната аптека, ще намерите:

  • хомеопатични лекарства
  • хомеопатични комплекти за първа помощ
  • хомеопатични комплекти за практикуващи хомеопати
  • хомеопатична литература

Аптеката може да откриете в град София, а поръчки за станата се приемат в работно време на посочените телефони или електронна поща.

Ключови думи: хомеопатични лекарства София Оборище, хомеопатична аптека София Оборище, шуслерови соли София Оборище, екстемпорални лекарства София Оборище
Етикети: Аптека , Хомеопатия
Тази страница е посетена 15135 пъти.
Общо посещение на профила: 19856.
Телефонен номер е поискан 71 пъти.
Мнения и коментари

Приемате ли поръчки онлайн ? Благодаря

Добави мнение и оценка