Хоспис Царица Йоанна

Хоспис Царица Йоанна предоставя денонощни медицински и следболнични грижи, наблюдение и рехабилитация на възрастни лица след болнично лечение в област Бургас. Клиниката се намира в к.к. Слънчев бряг.

Хоспис Царица Йоанна - Infocall.bg
Хоспис Царица Йоанна - Infocall.bg
град Слънчев Бряг
Хоспис Царица Йоанна - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас

Хоспис Царица Йоанна е основан през 2014 година, като е регистриран по закона за лечебните заведения.

Основната дейност на хосписа е насочена към предоставяне на комплексни и специализирани здравни грижи на лица от различни възрастови групи, които страдат от определена болест. Работи се с лица, които имат предписана терапия от лекуващ лекар, специалист в съответното направление.

Грижите, които се полагат за настанените, включват:

  • целодневно медицинско обслужване;
  • изпълнение на предписана терапия от лекуващ лекар;
  • рехабилитация;
  • мерки за укрепване на здравето и духа на пациентите
  • 24 часова обратна връзка с близките на пациентите и оказване на подкрепа.

Близостта на заведението до областния център Бургас позволява оказване на медицинско наблюдение и лечение на пациенти от цялата област.

На настанените се предлагат жилищни условия, отговарящи на високите хигиенни изисквания и удобства за заведения от този тип. На разположение са функционални болнични легла в отлично състояние. Извършва се денонощна обратна връзка с близките на пациентите и се дава информация относно здравословното състояние на настанените.

Автор:

Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас - Хоспис Царица Йоанна
Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас - Хоспис Царица Йоанна - изображение 1Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас - Хоспис Царица Йоанна - изображение 2Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас - Хоспис Царица Йоанна - изображение 3Денонощни медицински грижи и наблюдение на възрастни в Бургас - Хоспис Царица Йоанна - изображение 4
Ключови думи: настаняване хоспис Бургас, денонощни грижи възрастни хора Бургас, медицински грижи и наблюдение възрастни хора Бургас, хигиенно битово обслужване възрастни хора Бургас, следболнични грижи възрастни хора област Бургас, хоспис Слънчев бряг, хоспис Бургас
Етикети: Грижа за стари хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 6826 пъти.
Общо посещение на профила: 13190.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка