Денонощна грижа болни хора София | Хоспис Възраждане

Хоспис Възраждане – настаняване, денонощна грижа и рехабилитация на болни и възрастни хора в град София, кв. Оборище.

Рейтинг 5
Хоспис Възраждане - Infocall.bg
Хоспис Възраждане - Infocall.bg
град София-Оборище
Ул. Веслец №31
Моля, попълнете на кирилица!
за Хосписа

Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище

Хоспис Възраждане се намира в центъра на София - Оборище. Основната идея на хосписа е да предложи лечение за своите клиенти и облекчение на физическа и духовна болка. В хоспис се оказват грижи за хора с нелечими болести или заболявания в напреднала фаза. 

Хоспис Възраждане разполага със стационари за настаняване и оказване на медицинска помощ в град София. В него се приемат пациенти, които са прекарали инсулт, тежки ортопедични операции, онкоболни и пациенти нуждаещи се от медицинска грижа. Предлагат се и индивидуални медицински грижи за пациентите. 

Екипът на хосписа гарантира за психологическата подкрепа, облекчение и контрол на болката, независимо от заболяването и неговия стадий. Гарантира се професионално персонално отношение и обстановка, която е максимално близка до домашната.

При възникнали въпроси може да позвъните на телефон, посочен в обект Хоспис за възрастни хора.

Автор:

Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище - Хоспис Възраждане
Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище - Хоспис Възраждане - изображение 1Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище - Хоспис Възраждане - изображение 2Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище - Хоспис Възраждане - изображение 3Денонощна грижа за възрастни хора в София-Оборище - Хоспис Възраждане - изображение 4
Ключови думи: денонощна грижа болни хора София Оборище, денонощна грижа за възрастни хора София Оборище, грижа възрастни хора София Оборище, рехабилитация пациенти София Оборище, грижа болни хора София Оборище, настаняване хоспис София Оборище, хоспис възрастни хора София Оборище, хоспис София Оборище
Етикети: Грижа за болни хора, Грижа за стари хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 3411 пъти.
Общо посещение на профила: 6503.
Телефонен номер е поискан 100 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка