Биологични отпадъци Пловдив | Хосвитал АД

Хосвитал АД – транспорт и обезвреждане на медицински и биологични отпадъци в град Пловдив.

Рейтинг 5
Хосвитал АД - Infocall.bg
Хосвитал АД - Infocall.bg
град Пловдив
Ул. Генерал Данаил Николов №75
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Биологични отпадъци Пловдив

Фирма Хосвитал АД - проекти и услуги в областта на опазване на околната среда, третиране и транспортиране на опасни и не опасни отпадъци и изграждане на екологични системи за оползотворяването им.

Фирмата е регистрирана в началото на 2008 година със статут на акционерно дружество, със седалище град Пловдив. Хосвитал АД има издадени разрешителни за обезвреждане на отпадъци от хуманната медицина, издадени от РИОСВ гр. Пловдив:

09-ДО-998-01 от 11.04.2013 г.

Персоналът се състои от квалифицирани кадри, преминали през специално обучение, свързано с предмета на дейност на дружеството ( курс за шофьор на опасни товари, курс за консултант по безопасност при превоза на опасни товари, курс мениджър по управление на качеството ).

Клиенти на фирмата са: Университетски болници, клиники, поликлиники, АГ болници, стоматологични кабинети, лаборатории и други медицински заведения.

Всеки клиент има свои изисквания и очаквания, но за дружеството е важно потенциалните клиенти да бъдат спечелени и запазени.

Фирмата осъзнава отговорността си и се стреми да задоволява в максимална степен настоящите и бъдещи потребности на всички заинтересовани страни, спазвайки действащите законови и нормативни изисквания.

Автор:

Ключови думи: транспорт на медицински отпадъци Пловдив, биологични отпадъци Пловдив, обезвреждане на отпадъци Пловдив, транспорт биологични отпадъци Пловдив
Етикети: Третиране на отпадъци
Тази страница е посетена 7421 пъти.
Общо посещение на профила: 8180.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка