Евтини нощувки Равда | Хотел Свети Никола

Къща за гости 3 ЗВЕЗДИ Свети Никола предлага оферти за изгодна почивка и евтини нощувки за двама и цялото семейство на Българското Черноморие в Равда, Несебър. Плажът се намира на 200 метра от хотела.

Хотел Свети Никола - Infocall.bg
Хотел Свети Никола - Infocall.bg
Хотел Свети Никола - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър

Къща за гости 3 звезди Свети Никола се намира в красивото курортно селище Равда, непосредствено до кристалните плажове. Хотелът предлага на своите гости и отпочиващите по Българското Черноморие една наистина уютна атмосфера и всички удобства за максимален отдих на малки и големи.

Обстановката е тиха и спокойна. Отпочиващите могат да се насладят на комфорта на хотела и на изключително красивите плажове на курорта. Тук задължително оставяте своите грижи настрана и се откъсвате от ежедневието и работата поне за няколко дни.

Вземете с вас любимия човек и споделете с него или със своето семейство едно прекрасно изживяване. Къщата за гости е запозната със значението на думите качество, изгодна цена, комфорт и спокойствие. Те се предоставят на летуващите под формата на различни услуги, максимизиращи ползата от лятната почивка на морето.

Ако пък желаете да направите Вашата почивка още по-разнообразна, близостта на Равда до останалите курорти предоставя тази възможност. Може да отскочите до Несебър или Слънчев бряг, за да допълните приятните преживявания.

Къщата за гости предлага евтина и изгодна:

  • почивка за двама в романтична обстановка;
  • почивка за цялото семейство.

Придвижването до плажната ивица е много лесно поради близостта на хотела до морето. Ако пък вечерно време решите да поразнообразите, къщата за гости предлага различни варианти за развлечение. На разположение е лоби бар, който предлага кафе напитки и качествен марков алкохол.

На отпочиващите се предоставя възможността за отмора в басейна на хотела. Той е подходящ както за възрастни, така и за деца. Идващите със собствен транспорт получават паркомясто.

Автор:

Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър - Хотел Свети Никола
Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър - Хотел Свети Никола - изображение 1Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър - Хотел Свети Никола - изображение 2Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър - Хотел Свети Никола - изображение 3Изгодна почивка за цялото семейство на море в Равда-Несебър - Хотел Свети Никола - изображение 4
Ключови думи: евтини нощувки Равда Несебър, изгодна почивка Равда Несебър, почивка двама Равда Несебър, семейна почивка Равда Несебър, къща гости Равда Несебър
Етикети: Евтини почивки, Къща за гости, Туроператор
Тази страница е посетена 1715 пъти.
Общо посещение на профила: 4147.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка