Производство птиче месо | Яйца и Птици Зора АД

Птицекомбинат Яйца и птици Зора АД село Дончево, Добрич извършва производство и търговия с птиче месо, яйца, пилета. Предлага яйца за консумация, разплодни яйца и еднодневни пилета.

Яйца и Птици Зора АД - Infocall.bg
Яйца и Птици Зора АД - Infocall.bg
Яйца и Птици Зора АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич

Яйца и птици Зора АД е най-големият производител на яйца в България. Фирмата изнася голяма част от продукцията за пазари в чужбина. Птицефермата на дружеството е разположена в село Дончево.

Яйца и птици Зора АД се развива и постоянно извършва производствени и структурни промени, като с това подобрява качеството на работа и производителността си. През последните години дружеството е се занимава с отглеждане на зърнени култури върху арендувана земя, с обща площ около 30 000 декара. Зърнените култури се отглеждат с цел фирмата да разполага със собствено фуражно зърно, използвано за изхранване на птиците.

Яйца и птици Зора АД се занимават основно с производство и търговия на яйца за консумация, птици, пилета и птичи продукти.

От създаването си до сега, Яйца и птици Зора АД си е изградила имидж на коректна и надеждна фирма сред своите клиенти, чрез своя индивидуален подход, високо ниво на обслужване и качествена продукция. Дружеството е добре познато на външния и вътрешния пазар за яйца.

Яйца и птици Зора АД е учредено акционерно дружество с изцяло частен капитал.

Автор:

Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич - Яйца и Птици Зора АД
Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич - Яйца и Птици Зора АД - изображение 1Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич - Яйца и Птици Зора АД - изображение 2Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич - Яйца и Птици Зора АД - изображение 3Производство и търговия на яйца в Дончево-Добрич - Яйца и Птици Зора АД - изображение 4

Производствени мощности на Яйца и Птици Зора Дончево

Производствените мощности на Яйца и птици ЗОРА АД са разположени сред естествена растителност и в изкуствено създадени паркове.

Дейността на фирмата се осъществява чрез затворен цикъл на производство, с изключение на вноса на еднодневни разплодни пилета от най-високо продуктивни хибриди "ISABROWN" от ISA-Institut De Selection Animal Франция, "BOVANS GOLDLINE" от Hendrix Poultry Breeders B.V.-Холандия и "HYBRO PN" от Hybro B.V.-Холандия.

Яйца и птици ЗОРА АД, гарантира най-високо качество на своите продукти, което е постигнато и контролирано чрез най-добрите европейски технологии.

Автор:

Производствени мощности на Яйца и Птици Зора Дончево - Яйца и Птици Зора АД
Ключови думи: яйца консумация Дончево Добрич, разплодни яйца Дончево Добрич, еднодневни пилета Дончево Добрич, производство яйца Дончево Добрич, търговия яйца Дончево Добрич, производство птиче месо Дончево Добрич, търговия пилета Дончево Добрич, птицекомбинат Дончево Добрич
Етикети: Отглеждане на животни, Птицеферма, Яйца
Тази страница е посетена 10459 пъти.
Общо посещение на профила: 24293.
Телефонен номер е поискан 801 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка