Производство млечни продукти Търговище Юес Комерс

Юес Комерс извършва производство и търговия на млечни продукти, кашкавал, сирене и кисело мляко. Мандрата на фирмата е в село Голямо Градище, Търговище.

Юес Комерс - Infocall.bg
Юес Комерс - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище

Юес Комерс ООД се занимава с производство и търговия на кисело мляко, кашкавал, бяло саламурено сирене и извара. Мандрата на фирмата е разположена в село Голямо Градище.

Юес Комерс ООД е създадена през 1996 година и до 2000 година развива своята търговска дейност. След това фирмата открива млекопреработвателен пункт и започва производство на бяло саламурено сирене. До 2004 година Юес Комерс предлага на пазара само бяло сирене, а след това разширява дейността си и извършва преустройство на базата. Фирмата започва поризводство и търговия на кисело мляко, кашкавал и извара, като в момента Юес Комерс предлага на българския пазар няколко вида сирене и кисело мляко.

Юес Комерс ООД разполага с въведена система за добри производствени практики и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки при производствените процеси. Дружеството е одобрено за извършване на търговия с млечни продукти за територията на целия Европейски съюз. Чрез контрола на качеството и професионализма на своите служители Юес Комерс ООД е наградена със сертификат BG 25 12 017 EO.

Основната мисия на Юес КОмерс ООД е да продължи да се развива, да разшири и подобри производствения си процес, и да се превърне в един от основните производители на малотрайни млечни продукти с високо и доказано качество, както за вътрешния пазар, така и за износ в чужбина.

Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище - Юес Комерс
Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище - Юес Комерс - изображение 1Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище - Юес Комерс - изображение 2Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище - Юес Комерс - изображение 3Производство мляко, сирене и кашкавал село Голямо Градище, Търговище - Юес Комерс - изображение 4
Ключови думи: Юес Комерс Опака
Етикети: Кисело мляко, Мандра, Млечни продукти , Сирене
Тази страница е посетена 14112 пъти.
Общо посещение на профила: 22904.
Телефонен номер е поискан 197 пъти.
Мнения и коментари

Браво! Поздравления за високото качество на млекото, кашкавала и сиренето , което произвеждате. С естествен вкус и аромат, също като едно време... С пожелание за здраве и успехи на цялото ръководство на фирмата и на всички работници в нея. Надявам се , че все по-често ще намираме вашите прекрасни продукти и тук в Пловдив и Южна България. Поздрав от Пловдив.

az sim g gradiste jiveya v sofiya ideyata mi e da prodavam vsicki mlecni produkti mojete li da mi dostavite stoka

Добави мнение и оценка