разрушителна и транспортна дейност ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД

Фирма ЖОРО ТРАНС КОМЕРС е с основна дейност събаряне на сгради и транспортиране на строителните отпадъци, както и доставка на материали и добивни суровини за строителството.

ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД - Infocall.bg
София-Овча купел 1
ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Разрушителна и транспортна дейност

Фирма ЖОРО ТРАНС КОМРЕС е развила своята основна дейност в областта на извозването на различни видове строителни материали, насипни иизкопни услуги. Фирма предлага разрушаване на сгради с взивни вещества или машини. За тази си дейност фирмата разполага с модерна техника - специализирани багери, газогаватъчни апарати, самосвали, валяци, фадроми. Във ЖОРО ТРАНС КОМЕРС работи квалифициран персонал, с дългогодишен опит в разрушителната дейност и извозването на строителни отпадъци. Освен тези услуги, фирмата извършва испедиторска дейност по транспорт на строителни материали, като скална маса, филц, пясък, хумус. Освен с фирми в страната, ЖОРО ТРАНС КОМЕРС има честта да работи и с инвеститори в чужбина, за да предлага на своите клиенти насвякуде по света услугите си на достъпни и привлекателни цени.


Разрушителна и транспортна дейност - ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД
Разрушителна и транспортна дейност - ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД - изображение 1Разрушителна и транспортна дейност - ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД - изображение 2Разрушителна и транспортна дейност - ЖОРО ТРАНС КОМЕРС ЕООД - изображение 3

За ЖОРО ТРАНС КОМЕРС

ЖОРО ТРАНС КОМЕР ЕООД Е създадена в град София през 1998г. От оснонаването си фирмата се занимава с извозване на материали, използвани в строителството, както и с разрушителна дейност по сгради. За събарянето на сгради фирмата предлага два начина - чрез високотехнологични машини, или с взивни вещества. Специалистите, работещи в ЖОРО ТРАНС КОМЕРС са натрупали богат опит в разрушителните дейности на сгради и обекти, както и в спедиторските услуги. Фирмата разполага със специални машини за извозването на строителните материали, както и за транспорт на добивни материали използвани в изграждането на строителни обекти.

Етикети: Изкопни услуги, Разрушаване на сгради, Спедитори
Тази страница е посетена 3113 пъти.
Общо посещение на профила: 5627.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка