Проектиране и дизайн на опаковки | Опаковки Горна Оряховица

Фирма извършва проектиране и дизайн на опаковки и разработка на дизайн за опаковки. Предлага вложки за опаковки, плоски щанц форми за опаковки, полиетиленови опаковки и торбички. Офиса на фирмата за проектиране и дизайн на опаковки се намира в Горна Оряховица.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Проектиране и дизайн на опаковки в Горна Оряховица

Фирма е специализирана в проектирането и дизайна на опаковки. Офиса на фирмата се намира в град Горна Оряховица. Технологичното оборудване на фирмата е на най-високо ниво.

Фирмата предлага:

  • проектиране на опаковки;
  • разработка на дизайн на опаковки;
  • вложки за опаковки по мостри или идеи предложени от клиента;
  • плоски щанцформи за опаковки по стандартите FEFCO и ECMA от картон и велпапе;
  • плоски щанцформи за изрязване на етикети изработени на плексигласова основа от 8 и 12 мм.;
  • полиетиленови опаковки и торбички, ароматизатори, картички, подложки и др.

Проектирането, моделирането и изработката се осъществява с помощта на ефективна система, специализирана за такъв вид работа и осигуряваща висока ефективност, надеждност и повторяемост на произвежданите изделия.

Ключови думи: проектиране опаковки Горна Оряховица, разработка дизайн опаковки Горна Оряховица, вложки опаковки Горна Оряховица, полиетиленови опаковки Горна Оряховица, плоски щанц форми опаковки Горна Оряховица, офис фирма проектиране дизайн опаковки Горна Оряховица, опаковки Горна Оряховица, вложки Горна Оряховица, щанц форми Горна Оряховица
Етикети: Графичен дизайн, Опаковки от велпапе, Опаковъчни материали, Производители на опаковки, Производство на опаковки
Тази страница е посетена 3388 пъти.
Общо посещение на профила: 6756.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка