КАПС ЛОВЕЧ ООД

КАПС ЛОВЕЧ ООД се занимава с производството на термосвиваеми капсули и винтови капачки за стъклени и пластмасови бутилки. Фирмата предлага алуминиеви винтови капачки Pilfer Proof.

КАПС ЛОВЕЧ ООД - Infocall.bg
Infocall.bg
град Банско
Ул. Промишлена зона
Северна индустриална зона
КАПС ЛОВЕЧ ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на капачки в Ловеч

КАПС ЛОВЕЧ ООД е създадена през 1993 година в град Ловеч, с основен предмет на дейност производство на алуминиеви винтови капачки тип Pilfer proof и термосвиваеми капсули.

За нуждите на своето производство фирмата разполага със съвременно оборудвана производствена база, с модерна техника и автоматизирани линии. Дружеството постоянно инвестира в закупуването на нова техника и повишаването на квалификацията на своите служители.

КАПС ЛОВЕЧ ООД предлага и дизайн и предпечатна подготовка независимо дали е по вече произвеждан модел или по модел на клиента. Освен това се извършва и доставка на готовите поръчки до адрес.

Доказателство за качествените капачки произведение от КАПС ЛОВЕЧ ООД е дългият списък от големи и малки компании в България и чужбина, които са лоялни клиенти на фирмата. Дружеството осъществява износ на продукция в Македония, Сърбия, Молдова, Армения и Грузия.
Производство на капачки в Ловеч - КАПС ЛОВЕЧ ООД
Производство на капачки в Ловеч - КАПС ЛОВЕЧ ООД - изображение 1Производство на капачки в Ловеч - КАПС ЛОВЕЧ ООД - изображение 2
Ключови думи: Капс Ловеч , термосвиваеми капсули , капсули за гас и подправки
Тази страница е посетена 6264 пъти.
Общо посещение на профила: 10365.
Телефонен номер е поискан 122 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка