Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект

Кетком Проект извършва проектиране на къщи и вили в град Варна и цялата страна.

Кетком Проект - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Проектиране на къщи и вили във Варна

Кетком Проект извършва проектиране на къщи и вили в град Варна. Фирмата работи на територията на цялата страна. Може да се възползвате от услугите на фирмата и на наистина ниска цена да получите готов проект за така мечтаната къща или вила.

Предоставя се възможността да седнете заедно с вашия личен проектант, осигурен от фирмата специално за Вас, и образно казано, а след това и буквално, да начертаете всеки един детайл на сградата.

Основното, за което трябва да имате представа, е квадратурата на парцела. Няма значение дали сградата ще бъде на един, два или три етажа, проектантите и инженерите ще изпълнят всичко в срок. Изготвя се подробен план за електроинсталация, ВиК мрежа и отоплителна система. Определя се местоположението на банята.

Определя се вида на конструкцията, положението на носещите стени, разпределението на стаите и тяхната квадратура. Прави се избор относно дебелината на стените и материала, от който ще бъдат изградени.

Кетком Проект оказва сътрудничество при внасяне на проекта за одобрение и съответно получаване разрешително за строеж.

Автор:

Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект
Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект - изображение 1Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект - изображение 2Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект - изображение 3Проектиране на къщи и вили във Варна - Кетком Проект - изображение 4
Още ПРОЕКТИРАНЕ предлагани от Кетком Проект
Ключови думи за услугата: проектиране къщи Варна, проектиране вили Варна
Тази страница е посетена 1640 пъти.
Общо посещение на профила: 16993.
Телефонен номер е поискан 80 пъти.