Професионално почистване на офиси, домове, сгради, търговски обекти, складове, заведения и хотели в София - Клас Перфект ООД

Клас Перфект ООД предлага професионално почистване на офиси, домове, сгради, търговски обекти, складове, заведения и хотели в София.

Клас Перфект ООД - Infocall.bg
Клас Перфект ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!

Професионално почистване на офиси

Клас Перфект ООД осигурява чистотата на работното място в София. Предлага абонаментно почистване и единични услуги за офиси на територията на цяла София.

Цялостно почистване на служебни помещения с различна квадратура.

Професионално почистване на домове

Моля, позвънете на посочения телефон за контакт и подайте заявка за почистване на дома в София. В удобно за вас време обектът ще бъде посетен от лице със специализирано оборудване.

Почистване на абсолютно всичко, като вие сами избирате какво точно:

  • меки и твърди подови настилки;
  • мебели;
  • матраци;
  • прозорци външно и вътрешно;
  • пердета.

Професионално почистване на сгради

Фирмата осигурява безупречна чистота на всяка една част от сградата в София. Това включва:

  • фасада;
  • вход;
  • асансьор;
  • стълбища и общи части;
  • гаражи и паркинги.

Професионално почистване на търговски обекти

Клас Перфект ООД се грижи за хигиената в търговските обекти в София. В това число се обслужват молове и магазини. Фирмата предлага цялостно измиване на под и витрини, както и допълнителни почистващи услуги от вида.

Професионално почистване на складове

Складовете в София могат да се окажат най-приветливото място от цял един обект, стига да се доверите на професионалните услуги на дружеството.

Цялостно почистване на пода, обезпрашаване, измиване на прозорци, като в същото време се ГАРАНТИРА опазване на складовата стока от намокряне и амортизация.

Професионално почистване на хотели

Клас Перфект ООД може да се погрижи за цялостната хигиена на хотела в София. Осигурява професионално почистване на стаи, коридори, асансьори, бани и тоалетни, прозорци отвън и отвътре, партер.

Фирмата разполага с техника за измиване на подови настилки.

Автор:

Професионално почистване на офиси, домове, сгради, търговски обекти, складове, заведения и хотели в София - Клас Перфект ООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Клас Перфект ООД
Ключови думи за услугата: професионално почистване офиси София, професионално почистване домове София, професионално почистване сгради София, професионално почистване търговски обекти София, професионално почистване складове София
Тази страница е посетена 421 пъти.
Общо посещение на профила: 5688.
Телефонен номер е поискан 63 пъти.