Млечни продукти

Фирма е специализирана в производството и търговията на екологично чисти мляко и млечни продукти като бяло саламурено сирене от овче и козе мляко, кашкавал и извара.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Млечни продукти

Фирма извършва производство и продажба на висококачествени млечни продукти, от които в момента предлагаме следните разновидности на пазара:

  • бяло саламурено сирене от овче и козе мляко;
  • кашкавал от овче мляко;
  • жълто сирене от овче и козе мляко;
  • бяло саламурено сирене и кашкавал от краве мляко;
  • извара от козе мляко.

Всички суровини, включени в производството, се подлагат стриктно на всекидневен контрол с цел спазване на вековните рецепти и осигуряване на най-високо качество на нашите продукти. Непрекъснато подобрява всички аспекти на производствените процеси, за да предложи на клиентите продукти от най-висок клас.

Ключови думи: пакетиране сирена , търговия сирена , биологично бяло саламурено сирене от овче мляко , биологичен кашкавал , биологично бяло саламурено сирене от козе мляко
Етикети: Кашкавал, Магазин за млечни продукти, Млечни продукти , Сирене
Тази страница е посетена 8411 пъти.
Общо посещение на профила: 15447.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка