Eзиков център в София Конрад център за английски език и култура ЕООД

Конрад център за английски език и култура организира курсове по английски език и клубове за опознаване на английската култура. Езиковият център се намира в центъра на град София. Записването за всички курсове продължава до 20.02.2014.

Конрад център за английски език и култура ЕООД - Infocall.bg
град София-Център
Конрад център за английски език и култура ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Преподаване на английски език в София - Център

"Конрад център за английски език и култура" организира курсове по английски език и клубове за опознаване на английската култура, намира се в центъра на гр. София.

Конрад център за английски език и култура предлага:

  • всички нива по английски език A1 - C1,
  • курсове по бизнес английски,
  • целогодишно обучение на деца,
  • индивидуално обучение,
  • сертификатна подготвка за FCE, CAE, BEC, IELTS, TOEFL,
  • разсговорни курсове по английски език

Мисията на Конрад център за английски език и култура е да възпита една общност от млади хора с широки културни интереси и солидни познания по английски език.

Конрад център за английски език и култура предлага обучение по английски език във всяко негово приложие, спрямо изискванията на Общоевропейската езикова рамка. Езиковият център дава отлична подготовка за получаване на британски и международни сертификати по английски език.

Конрад център за английски език и култура предлага разнообразни културни програми на английски език, чиято цел е обогатяването на културните хоризонти на учениците и усъвършенстването на уменията им за свободно ползване на английски език.

Преподаване на английски език в София - Център - Конрад център за английски език и култура ЕООД
Преподаване на английски език в София - Център - Конрад център за английски език и култура ЕООД - изображение 1Преподаване на английски език в София - Център - Конрад център за английски език и култура ЕООД - изображение 2
Етикети: Езикови курсове
Тази страница е посетена 1894 пъти.
Общо посещение на профила: 4205.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка