Търговия с портфейли от изкуствена и естествена кожа - Константинос 96 ЕООД

Фирма Константинос 96 ЕООД извършва търговия с портфейли от изкуствена и естествена кожа.

Константинос 96 ЕООД - Infocall.bg
Константинос 96 ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Търговия с портфейли от изкуствена и естествена кожа

Фирма Константинос 96 ЕООД извършва търговия на дребно с портфейли от изкуствена и естествена кожа на територията на цялата страна. Позициониран в град Пловдив, търговецът осъществява лесно покритие на едно населено място в България.

Предлагат се портфейли и портмонета за всеки вкус. Мъжки и дамски, разнообразието е наистина голямо. Няма да останете разочаровани както от стила, а идеи в тази посока не липсват, така и от цената.

Случвало ли ви се е да Ви поканят на бизнес среща или просто на някакво събиране и при плащане на сметката да Ви е срам да покажете своя портфейл? Константинос 96 ЕООД ще предложи продукти от естествена и изкуствена кожа за всеки повод. Различните размери и цветове също не са дефицит.

Както се казва, в големия портфейл може да побереш и малко, и много. Така е, но не е удобен за носене, особено ако трябва да го сложите в своя джоб. Със закопчалка или с цип, предлага се абсолютно всичко. Разнообразието варира от по-строги към по-разчупени и цветни модели.

Всеки си е патил от портфейли, които са се късали и разпадали още на втората седмица. Не е никак приятно, нали! С качествената естествена и изкуствена кожа, използвана за изработката на портфейлите, Вашата покупка ще издържи много повече.

При интерес от Ваша страна за покупка на едро, може да позвъните на посочените контакти.

Търговия с портфейли от изкуствена и естествена кожа - Константинос 96 ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Константинос 96 ЕООД
Ключови думи за услугата: търговия портфейли естествена кожа Пловдив, търговия портфейли изкуствена кожа Пловдив
Тази страница е посетена 749 пъти.
Общо посещение на профила: 14690.
Телефонен номер е поискан 56 пъти.