Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково

Кооперация Гурково извършва отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик, Добрич.

Кооперация Гурково - Infocall.bg
Кооперация Гурково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик

Кооперация Гурково отглежда и извършва търговия с ечемик в община Балчик, област Добрич. Предоставя се възможността за сключване на договор за продажба на определено количество от фуражната култура.

Ечемикът се отличава с висока хранителна стойност. В страната той се използва основно за храна за животните. Изключително полезен е за хората, защото намалява холестерола и регулира нивото на кръвна захар.

За да може продукцията да се реализира успешно не само на вътрешния, но и на външния пазар, земеделската кооперация осигурява грижа буквално за всеки един клас ечемик. Засетите площи с ечемик се проверяват периодично. Инспектира се състоянието на почвата и това на растенията. Отбелязва се тяхното развитие и наличието на болести и вредители.

Подобен вид дейности позволяват провеждане на ефективна грижа за растенията по време на всеки един етап от тяхното развитие. Независимо, че има определен период за събиране на реколтата, преди наближаването на сезона се извършват проверки, за да се установи точният момент за това.

Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково
Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 1Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 2Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 3Отглеждане и търговия с ечемик в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 4
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Кооперация Гурково
Ключови думи за услугата: отглеждане ечемик Гурково Балчик, търговия ечемик Гурково Балчик
Тази страница е посетена 488 пъти.
Общо посещение на профила: 10608.
Телефонен номер е поискан 58 пъти.