Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково

Кооперация Гурково извършва отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик, Добрич.

Кооперация Гурково - Infocall.bg
Кооперация Гурково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик

Кооперация Гурково извършва отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик, област Добрич. Продукцията е предназначена за реализация на вътрешния и външния пазар. Производителят има изградени контакти с малки и големи партньори, които извършват дейност в областта на земеделието.

След събирането на реколтата е важно да се осигурят необходимите условия за съхранението на маслодайната култура. Освен, че се следи влажността на въздуха, складовите помещения трябва да са чисти и в тях не трябва да се допускат гризачи.

След прибирането на слънчогледа, семената преминават през проверка за качество, отделят се попадналите в тях части от стеблото на слънчогледа, отстраняват се наранените семки. Семките имат висока хранителна стойност. Произвеждат се в екологично чиста местност, за която е характерно земеделието и други видове селскостопански дейности.

Продажбата на слънчогледови семки се извършва на място, но може да направите заявка за доставка до определено населено място.

Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково
Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 1Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 2Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 3Отглеждане и търговия със слънчоглед в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 4
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Кооперация Гурково
Ключови думи за услугата: отглеждане слънчоглед Гурково Балчик, търговия слънчоглед Гурково Балчик
Тази страница е посетена 603 пъти.
Общо посещение на профила: 11075.
Телефонен номер е поискан 61 пъти.