Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково

Кооперация Гурково извършва производство и търговия с рапица в община Балчик, Добрич.

Кооперация Гурково - Infocall.bg
Кооперация Гурково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство и търговия с рапица в община Балчик

Кооперация Гурково извършва производство и търговия с рапица в община Балчик, област Добрич. При отглеждането на този вид земеделска култура има някои основни неща, на които трябва да се обърне внимание, ако крайната цел е висок и качествен добив.

Едно от основните изисквания е подготовката на почвата известен период от време преди самата сеитба. Чрез обработката на терена не само се подобряват условията за покълване на семената чрез внасяне на кислород и полезни вещества за културата, но и се унищожават плевелите.

Обогатяването на почвата трябва да се осъществява в определена норма. Тя се определя според минералния състав на терена. В различно съотношение могат да се използват следните видове тор:

  • азотен;
  • калиев;
  • фосфорен.

Липсата на полезни вещества в почвата неминуемо влияе не само на израстването на младите растения, но и на тяхната устойчивост най-вече срещу заболявания по листната маса и цвета.

Трябва да се отбележи, че земеделски работници правят периодични проверки на растенията, за да установят навреме проблеми с израстването на растенията и наличието на болести.

Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково
Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 1Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 2Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 3Производство и търговия с рапица в община Балчик - Кооперация Гурково - изображение 4
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Кооперация Гурково
Ключови думи за услугата: производство рапица Гурково Балчик, търговия рапица Гурково Балчик
Тази страница е посетена 453 пъти.
Общо посещение на профила: 11174.
Телефонен номер е поискан 62 пъти.