Курсове за готвач II СПК - Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

Квалификационен център към ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" град Бургас предлага курсове за Готвач II СПК по вътрешно нормативната уредба на НАПОО.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Курсове за готвач II СПК

Квалификационен център към ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" предлага курсове за Готвач II СПК по вътрешно нормативната уредба на НАПОО. Курсът се провежда в сградата на гимназията. Учебните кухни претърпяха скорошен ремонт и отговарят на всички европейски изисквания. Занятията се водят от преподаватели на гимназията, които са специалисти на високо ниво и могат да дадат необходимите знания и умения на курсистите. За изкарване на курс Готвачи II СПК е необходимо минимум средно образование и наличен курс за I СПК. Курсът е с продължителност 360 учебни часа и включвайки 300 учебни часа от курса Готвач I СПК се получава хорариум 660 учебни часа - необходимият хорариум по изискванията на НАПОО за придобиване II СПК.

За започване на курса е необходимо да се събере бройката от петнадесет кандидати. Записването става при подаване на трите имена, телефон за обратна връзка и внасяне на капаро от 50 лв. При набиране на необходимата бройка ангажимент на Квалификационният център е да уведоми кандидатите за курсисти за началото на курса. Курсът е на цена 410 лв. Може да се плащат разсрочено. Занятията са дневни, седмични. В края на курса се провеждат два изпита Изпит теория и изпит практика. Издава се Свидетелство за професионална квалификация - стандартен документ по Наредба № 8 на МОН. След легализиран превод документът важи за работа в чужбина.

В началото на курса се предоставят копие от диплома за завършено образование, копие от документ удостоверяващ наличието на I СПК, две паспортни снимки и медицинско свидетелство, удостоверяващо, че курсистът е клинично здрав. Благодаря за отделеното време и внимание.

Подобни от категорията
Още Курсове предлагани от Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров
Ключови думи за услугата: курсове готвач II СПК Бургас
Тази страница е посетена 132 пъти.
Общо посещение на профила: 610.