Куриерски услуги Димитровград - Лео Експрес

Лео Експрес извършва вътрешни куриерски услуги - доставка на колет или документи на територията на цялата страна. Централата на куриерската фирма се намира в Димитровград.

Лео Експрес - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Куриерски услуги Димитровград

Спедиторска фирма Лео Експрес извършва вътрешни куриерски услуги на територията на цялата страна. Централата на куриерската фирма се намира в град Димитровград.

Куриерските пратки се делят на два вида:

  • документи;
  • пакети ( наречени още колетни пратки ).

Алтернативите за извършване на доставка са няколко:

  • от офис до офис на куриерската фирма;
  • от адрес до офис;
  • от офис до адрес;
  • от врата до врата.

Цената за разнос зависи от вида на началната и крайната точка, килограмите, вида на самата пратка ( документ или колет ), разстоянието между началната и крайната точка, размера на наложения платеж. Стойността на доставката зависи и от избраната тарифа - със стандартен срок на доставка или експресна поръчка.

Обичайният срок на доставка е един работен ден. Това означава, че ако пратката се предаде на куриер, тя ще бъде доставена на следващия работен ден. В случай, че пратката не е доставена поради някаква причина, тя остава в офиса на куриера до нейното поискване. След 7 календарни дни престой върху самата пратка се начислява такса, наречена още магазинаж. Тарифата е 1,20 лева с включен ДДС.

За запознаване с правата и задълженията на куриера и съответно клиента, моля позвънете на телефоните за връзка, посочени в обект Централен офис на куриерска фирма.

Автор:

Куриерски услуги Димитровград - Лео Експрес
Подобни от категорията
Още КУРИЕРСКИ УСЛУГИ предлагани от Лео Експрес
Ключови думи за услугата: вътрешни куриерски услуги Димитровград, доставка колет Димитровград, доставка документи Димитровград, куриер Димитровград
Тази страница е посетена 666 пъти.
Общо посещение на профила: 19254.
Телефонен номер е поискан 130 пъти.