Лидия

Фирма Лидия се занимава с възстановяване на епоксидни подове, шлайфане на бетон и почистване на настилки. Разполага с магазин в Габрово.

Лидия - Infocall.bg
Лидия - Infocall.bg
За нас

Възстановяване на подове Габрово

Фирма Лидия е Вашият партньор в изграждането и ремонта на твърди подови настилки първо качество. За всички извършени дейности се предоставя пълна гаранция!

Пълна гама услуги в областта на шлайфането и импрегнирането, насочени към обработката на настилки, стъпала и фасади, изработени от:

  • бетон;
  • камък;
  • мрамор;
  • гранит;
  • мозайка.

На Вашето внимание се предлага и широка гама декоративни подове по каталог. Подови настилки с различна дебелина (брой слоеве) и механична устойчивост.

Освен този вид настилки, фирмата изработва и така наречените индустриални подове. Това са настилките на паркингите, производствените халета на предприятия с различен предмет на дейност.

Фирмата е текущо позиционирана в град Габрово, но реализира дейност в цялата страна. Приема заявки за изпълнение на малки проекти (жилища) и големи проекти (търговски и административни сгради). Изпълняват се задания за обекти, работещи в областта на ХВП и фармацевтиката.

Работи се с цени в български лева за квадратен метър. Използват се европейски марки импрегниращи лакове, бои и смоли.

Изпълнителят притежава сертификат за качество.

Възстановяване на подове Габрово - Лидия
Ключови думи: възстановяване подове Габрово, шлайфане бетон Габрово, почистване настилки Габрово, епоксидни подове Габрово, магазин настилки Габрово
Етикети: Магазини за паркет, Подови настилки, Шлайфане
Тази страница е посетена 735 пъти.
Общо посещение на профила: 2736.
Телефонен номер е поискан 25 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка