Поставяне на мигли в Бъкстон и Павлово - Салон Маги Нейлз

Салон за красота Маги Нейлз предлага поставяне на мигли с цел удължаване и сгъстяване в кв. Бъкстон и Павлово.

Салон Маги Нейлз - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Поставяне на мигли в Бъкстон и Павлово

Салон за красота Маги Нейлз предлага поставяне на мигли в кв. Бъкстон и Павлово. В студиото ще получите професионална грижа за визията на окото.

Предлагат се услуги не само по поставяне, а и:

  • удължаване;
  • сгъстяване.

Работата по миглите се определя от визията, която желаете да имате.

В случай, че желаете да притежавате перфектните мигли, моля запазете своя час на 0887 457 487.

Поставяне на мигли косъм по косъм - може да удължите и сгъстите миглите си за продължителен период от време. Миглите са от ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на Вашите собствени мигли.

Апликират се една по една, без да имат директен контакт с клепача. В отговор на различните предпочитания дължината на миглите варира между 8-15 мм. и са с разнообразен обем. Трайността им е между 30 и 90 дни. Това е перфектно решение както за ежедневието така и за специални случаи и Вие ще очаровате с обемни красиви и добре изглеждащи мигли.

Основното предимство на този метод пред другите изкуствени мигли е, че не могат да бъдат различени от естествените.

Моля обърнете внимание, че времетраенето на процедурата е около 1 - 2 часа.

Ако миглите Ви са къси, нямат гъстота и плътност или не харесвате тяхната извивка, MAGI NEILS Ви кани да се възползвате от метода за удължаване и сгъстяване на мигли, последният хит в тази област. Процедурата се извършва като за основата на собствените мигли се закрепват косъм по косъм удължителите, които впоследствие се сливат с естествените мигли на клиента.

Резултатът е удивителен, като единственото нещо, което се налага да правите, е да не използвате водоустойчиви спирали, както и разгримирващи и почистващи продукти, които не са на водна основа.

Поддръжка не се налага, но трябва да имате предвид, че на определен период от време заедно с падането на собствената Ви мигла ще падне и удължителят, така че е необходимо да ни посетите отново за добавяне на още косъмчета.

Удължените мигли издържат месеци наред, ако веднъж на 2-3 седмици се прави поддръжка. В момента съществуват два вида удължаване - традиционно (по няколко мигли наведнъж) и по японска технология (залепване мигла по мигла). Вторият тип удължаване, което предлагаме и ние, е по-практично, тъй като при него изкуствените мигли издържат много дълго. Изкуствените мигли се правят както от синтетични, така и от естествени материали.

Удължаването става по следния начин - в основата на естествените ви мигли с лепило се залепят удълженията. Те биват няколко вида: най - предпочитаните са къси (8 мм), средни (10 мм) и дълги (12 мм).

Най-оптимален вариант е средната дължина, тъй като изглежда по-естествено. Лепилото също бива два вида - черно и безцветно. Безцветното маскира местата на залепване, а черното стои като очна линия. Какво не бива да забравяте:

  • не бива да мокрите миглите си в продължение на 2-3 часа след процедурата, тъй като лепилото трябва да хване добре;
  • не ползвайте мазни кремове; те разтварят смолата;
  • не си търкайте очите;
  • не си правете маски на пара по-малко от 48 часа след удължаването;
  • не ползвайте водоустойчива спирала; почистващото средство за нея съдържа масло, от което изкуствените ви мигли ще паднат;
  • за почистване на грима от очите най-добре ползвайте гел или лосион за почистване на нормална спирала;
  • хлорната и морската вода могат да са вредни за удължените ви мигли;
  • избягвайте спането „с лице във възглавницата”.

Миглите издържат с години при правилни грижи и редовно посещение за поддръжка. Няма фиксиран срок за поддръжка, но е желателно да правите посещение за досгъстяване, преди да са опадали повече от половината мигли.

След поставяне спирала НЕ се използва, миглите са черни и сами ще се убедите, че няма нужда. Ако желаете все пак, не е проблем да слагате спирала, по възможност специална на водна основа за мигли косъм по косъм. Ако не разполагате с такава, отстранявайте я внимателно и без търкане, за да не загубите не само удължителите, а и собствените ви мигли.

Грим се маха с тоалетно мляко БЕЗ мазнини и без търкане по окото. Всякакъв грим не е проблем да се поставя, проблемът е как се маха.

Лещи МОГАТ да се носят, удължените мигли косъм по косъм и лещите не си пречат едно на друго.

Естественият жизнен цикъл на миглите е между 12 дни и 175 дни (25 седмици). При различни влияния, спирала, ежедневно носене на сенки и коректор около очите, залепване на мигли или други фактори, жизненият цикъл на миглите се скъсява и те опадат по-често, като на тяхно място поникват нови. Именно тогава се налага поддръжка, да залепим миглички на новопоникналите и да заменим, ако има опадали.

Срокът, който ние даваме за удължените мигла по мигла е 20-25 дни, при правилна грижа и според тип кожа.

Поставяне на мигли в Бъкстон и Павлово - Салон Маги Нейлз
Подобни от категорията
Още процедури предлагани от Салон Маги Нейлз
Ключови думи за услугата: поставяне мигли София Бъкстон, удължаване мигли София Бъкстон, сгъстяване мигли София Бъкстон, поставяне мигли София Павлово, удължаване мигли София Павлово, сгъстяване мигли София Павлово
Тази страница е посетена 1177 пъти.
Общо посещение на профила: 30206.
Телефонен номер е поискан 153 пъти.