Мебели София-Враждебна

Фирма извършва производство и изработка на мебели по поръчка за дома, обзавеждане хотели и барове в София, Враждебна.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Изработка на мебели в София-Враждебна

Фирма в София се занимава с производство на мебели за вашият дом, тераса, басейн, градина и обзавеждане за хотели, ресторанти, комплекси, барове, плаж и спа центрове.

Фирмата предлага стилно и уютно обзавеждане, както и мебелировка с модерен и разчупен дизайн. Фирмата е производител на мебели за обзавеждане на хотели и комплекси, барове, ресторанти, плаж и спа-центрове.

В мебелният магазин на фирмата ще намерите разнообразие от плетена мебел за екстериорно и интериорно обзавеждане - столове, маси, шезлонги, чадъри, плетени лампи от ратан. Компанията разполага със складова база за съхранение на изработените мебели и детайлите към тях. Цялостния процес на производство и складиране стриктно се следи от специалисти в областта. За производствения процес се избират само най-качествените материали.

Основната цел на мебелната фирма е да постигне оптимален краен резултат, като за целта компанията разполага с квалифицирани дизайнери, работници и майстори. Крайните продукти задоволяват изцяло клиентските нужди по отношение на качество, цена и срок на доставяне.

От създаването си се разраства непрекъснато и динамично, като се вкарват постоянно инвестиции в производствения процес и за оборудване, подобрява се техниката, модернизира се базата с цел разширяване на дистрибуторската мрежа за района на цялата страна.

Ключови думи: поръчка мебели София Враждебна, мебели за дома София Враждебна, производство мебели София Враждебна, обзавеждане хотели София Враждебна, обзавеждане барове София Враждебна, хотелско обзавеждане Сoфия Враждебна, обзавеждане спа центрове София Враждебна, обзавеждане градини София Враждебна, изработка мебели София Враждебна, плетени лампи ратан София Враждебна, продажба шезлонги София Враждебна
Тази страница е посетена 2719 пъти.
Общо посещение на профила: 5028.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка